Voda, ampak boljša

Voda je eliksir življenja. Je omejen vir in ni vedno na voljo v željeni kakovosti. Pri BWT-ju zato poskrbimo, da lokalno vodo iz omrežja prečistimo na kar se da najboljši način. Naši vrhunskih strokovnjaki, inovativne tehnologije in visokokakovostni izdelki nam omogočajo, da lahko zagotavljamo optimalno kakovost vode na vseh področjih uporabe in okoljih. Garantiramo vam najvišjo raven varnosti, higiene in zdravja pri vsakodnevnem stiku z vodo.

Aparat za vodo AQA drink Pro 20

Vodni aparat z direktnim priklopom na vodovodno omrežje je pametna in trajnostna alternativa ustekleničeni vodi. V pisarnah, sejnih sobah, telovadnicah in trgovinah se vsak dan porabi nešteto plastenk in steklenic vode.

BWT ima idealno rešitev – Postrezite si svežo in prečiščeno vodo le s pritiskom na tipko.

Aparat AQA drink Pro 20 s pomočjo filtra pripravlja izjemno kakovostno vodo, ki jo doseže z BWT programom čiščenja in patentirano tehnologijo filtra BWT Magnesium Mineralized Water.
Ta je dodatno dopolnjen še z ultrafiltracijsko membrano.
Za zagotavljanje najvišje ravni dezinfekcije aparat na iztoku uporablja UV tehnologijo.

Ena filtrirna kartuša v povprečju prečisti 2.500L vode

Aparat za vodo za pisarne BWT

Voda čisto po vašem okusu

Ohlajena, sobne temperature ali gazirana
Ni pomembno, ali ste ljubitelj ene od njih. BWT Aqa pro 20 omogoča hitro in enostavno pripravo vsega naštetega.
Gazirano vodo aparat pripravi s pomočjo jeklenke, v kateri je izjemno čist CO2 za živila. Z regulatorjem pritiska lahko uravnavamo tudi »moč« gazirane vode.

Vaše podjetje "BOTTLE FREE ZONE"

Uporaba lokalne vode iz omrežja

Vodo iz vodovodnega omrežja očistimo in oplemenitimo z magnezijem.

Ohranjanje virov

Transport in težko prenašanje vode odpadeta. To prihrani vire in zmanjša odtis CO2

Zmanjšanje plastičnih odpadkov

Zaradi varčevanja s plastenkami se drastično zmanjša tudi količina plastičnih odpadkov.

Prihranek denarja

Z opustitvijo plastenk in uporabo lokalne vode iz vodovoda lahko prihranite tudi denar.

Za vse situacije, prostore…. Za montažo poskrbimo mi.

Izbirate lahko med namiznim modelom ali modelom s samostoječo omarico (oziroma t.i. nogo). V njej je velik lahko snemljiv rezervoar za odpadno vodo, prav tako pa vanjo pospravimo filtrirno kartušo in CO2 jeklenko.

 

Namestitev vodnega aparata prepustite nam.
Skupaj bomo izbrali najbolj racionalen prostor za postavitev naprave glede na vodovodni priključek ter električno napeljavo.
Kjer je potreba po vodi večja, na primer v menzah ali sejnih dvoranah, lahko dva ali več aparatov postavimo enega poleg drugega, da pokrijejo potrebe in zagotovimo maksimalno hitrost oskrbe postrežbe.

Edinstvena magnezijeva tehnologija

Filtrirna kartuša BWT Magnesium Mineralized Water je najpomembnejši izdelek, ki se uporablja v kombinaciji z vodnimi aparati AQA pro drink.
Nudi edinstveno patentirano magnezijevo tehnologijo, ki izboljša okus vode, poskrbi za uravnoteženost mineralov in pH vrednosti, hkrati pa vodo obogati z magnezijem.

Filter zagotavlja najvišjo kakovost filtrirane vode, tudi če voda iz omrežja ni najboljša. Z uporabo najnovejše tehnologije in ultrafiltracijske membrane ta vrhunski filter zadrži 99,99% bakterij in odpravi mikro plastiko do 0,001 mm.

STOPNJE FILTRACIJE VODE
  1. Osnovna predfiltracija filtrira delce kot sta pesek in rja.
  2. Predfiltracija z aktivnim ogljem zaščiti ionski izmenjevalec.
  3. Zmogljiv ionski izmenjevalec z učinkovito zaščito pred vodnim kamnom. Sprošča dragoceni mineral magnezij in zmanjšuje težke kovine (npr. baker svinec, nikelj).
  4. Filtracija z aktivnim ogljem zmanjša količino snovi, ki poslabšajo vonj in okus (npr. klor).

Brez uporabe plastenk do modrega planeta

Ena filtrirna kartuša BWT aqa drink MPC 500 povprečno prihrani 2500 litrskih plastenk

Težavi, ki najbolj obremenjujeta okolje ,in ju planetu povzročamo ljudje, sta mikroplastika v vodi in emisije CO₂ in predstavljata dva ključna izziva skupine BWT v enem od naših temeljnih poslanstev – skrbi za naš planet. Vpeljujemo koncept »območja brez plastenk« ali »Bottle Free Zone« in z njim prispevamo k trajnosti in k varovanju našega planeta za naslednje generacije.
Po zaslugi inovativne tehnologije BWT in uporabo vode neposredno iz vodovodnega omrežja, si lahko nadejamo vode najboljšega okusa in najboljše kakovosti. Z uporabo lokalne vode prihranite pri transportu, skladiščenju in odvažanju oziroma vračanju plastenk.

Pomembni so nam trajnost in vrednote, kot sta družbena odgovornost in odgovornost do omejenih virov.

Naš cilj je mladim zapustiti boljši svet. S filozofijo »območja brez plastenk« smo temu vsak dan malo bližje. Požirek za požirkom.