FILTRACIJA VODE ZA HOTELE IN GASTRONOMIJO

Voda ampak boljša

Voda je izjemno pomembna dobrina v gastronomiji in hotelirstvu. Gost pride z njo v stik z vsakim grižljajem ali požirkom. Kava pripravljena s pravo vodo je okusnejša in ima boljšo aromo. Para v pečici spremeni jedi v hrustljave dišeče poslastice. Še posebej v kuhinji velja pravilo. »če je voda dobra, je rezultat pravi«. Kruh je odlično zapečen, zelenjava ohrani vitamine in pravo barvo, pečenka pa ima mehko sredico in hrustljavo skorjico. Po obroku idealno filtrirana voda zagotavlja brezhibno čistočo posode, kozarcev in jedilnega pribora. BWT tehnologija vam tako na lokaciji omogoča optimalno filtracijo vode za različna področja uporabe.

Filtracija vode za kavo & čaj

Pravi espresso po odlični večerji je ključnega pomena, saj lahko v nasprotnem primeru pokvari celoten kulinaričen užitek gosta. Od kavarne do restavracije tako velja moto, da za zadnji vtis potrebujete posladek najvišje kakovosti. Voda pripravljena po tehnologiji BWT vam pri tem pomaga.

 

Filtrirana voda za najboljšo kavo

Voda najboljše kakovosti je osnova za pripravo pijač in napitkov na najvišji ravni. Obožujete pravo aromo iz zelenega čaja Sensha ali aromatični espresso iz etiopske visokogorske kave? Prav to zagotavljamo z BWT filtrirnimi kartušami, ki se uporabljajo pri profesionalnih kavnih aparatih.

BWT bestmax PREMIUM

Inovativen sistem filtracije, ki uporablja vodo iz vodovodnega omrežja, jo prečisti in izboljša za pripravo bolj kakovostnih napitkov, hkrati pa zaščiti aparat. Bestmax Premium uporablja patentirano tehnologijo BWT Magnesium Tehnology, ki vodo obogati z dragocenim magnezijem v zameno za kalcij, hkrati pa se kot posledica zmanjša vodni kamen. Zagotavlja visoko senzorično kakovost vode tudi pri pripravi toplih napitkov. BWT bestmax Premium je primeren za uporabo v katerem koli sistemu pitne vode na svetu

Filtracija vode za vending - samopostrežne aparate

USPEŠNOST PRODAJE JE ODVISNA OD KVALITETE NAPITKOV

Vending aparati poznani tudi kot samopostrežni avtomati so v razcvetu in so dosegli zavidljivo kakovost v primerjavi s klasičnimi kavnimi aparati. Seveda je za dober napitek, kot povsod, potrebna kakovostna voda. Če želite povečati kakovost in posledično prodajo pa potrebujete najboljšo vodo. Tu nastopimo mi, BWT.

 

RAZLIČNE POTREBE – RAZLIČNI FILTRI

S široko ponudbo izdelkov lahko izpolnjujemo želje in zahteve kupcev iz vending segmenta. Pri BWT poskrbimo za optimalno pripravo vode. Nudimo zanesljivo zaščito pred usedlinami in vodnim kamnom, hkrati pa poskrbimo največjo varnost delovanja filtrirnega sistema.

BWT bestmax

BWT bestmax je inovativen sistem filtracije, ki uporablja vodo iz vodovodnega omrežja, jo prečisti in izboljša za pripravo bolj kakovostnih napitkov, hkrati pa zaščiti aparat. 
BWT bestmax je primeren za uporabo v katerem koli sistemu pitne vode na svetu

Filtracija vode za pečice in konvektomate

ZAGOTOVITE DOLGO ŽIVLJENSKO DOBO VAŠIH APARATOV

Konvektomati in parne pečice za peko uporabljajo paro, ki se ustvari s pomočjo lokalne vode iz omrežja. Ta voda potrebuje specialno filtracijo s katero se odpravi večji del »vodnega kamna«, saj v nasprotnem primeru pride do zamašitve občutljivih mikrošob v pečici. Tovrstni aparati imajo visoko ceno, zato je smiselno zagotoviti njihovo pravilno delovanje s pomočjo BWT filtracije.

BWT Bestprotect

Sistem filtracije, ki uporablja vodo iz vodovodnega omrežja, jo prečisti in izboljša za pripravo bolj kakovostnih napitkov in aparat dodatno zaščiti. Filter zagotavlja uravnoteženo mineralizacijo in stalno visoko PH vrednost vode, ki je pomemben dejavnik pri zmanjšanju tveganja za kerozijo. Kalcijeve ione skoraj do popolnosti odstrani ter tako preprečuje nastajanje oz. kopičenje kamna ali gipsa v karbonatni ali sulfatni vodi. BWT bestprotect je primeren za uporabo v katerem koli sistemu pitne vode na svetu.

Filtracija vode za pomivalne stroje

POSTREZITE VINO S KRISTALO ČISTIH KOZARCEV

V gastronomiji ima poleg kakovosti hrane in pijače ključno vlogo tudi postrežba, ki vključuje videz in vonj. Krožniki in jedilni pribor morajo biti brezhibno čisti in brez vonja, še posebej skrbno obravnavo pa potrebujejo kozarci za vino.
Vsega tega ne morate doseči brez skrbno pripravljene vode, zato BWT ponuja posebno serijo filtrirnih sistemov in kartuš za pomivalne stroje. Naredite prvi vtis sijajen v vseh pogledih.

BWT BestClear

Sistem filtracije BestClear je rešitev zasnovana za najboljše rezultate pri pomivanju posode. Današnji gostje v restavracijah imajo visoka pričakovanja in čist gostinski inventar je osnova dobre strežbe. Gostinci, ki želijo zagotoviti in ohranjati tak nivo strežbe se poslužujejo BWT kartuš Bestclear ali Bestclear extra.

Gosti bodo navdušeni nad lesketajočim se priborom, bleščečimi porcelanom in kristalno čistimi kozarci.

Strežba pitne vode v restavraciji

POSTREZITE USTEKLJENIČENO VODO PIPRAVLJENO PO TEHNOLOGIJI BWT

Gazirano, ohlajeno ali sobne temperature.
Uporabite vašo lokalno vodo, saj s tem zmanjšujete emisije CO2 in zmanjšujete proizvodnjo plastike.

MODERNA STREŽBA PO OKUSU NARAVE

BWT sistem filtracije izboljša vodo iz omrežja, odpravi slab okus, težke kovine in bakterije hkrati pa vodo obogati z magnezijem. S pomočjo profesionalnega gostinskega vodnega aparata lahko v hipu pripravite gazirano ali ohlajeno filtrirano vodo v steklenico ali kozarec ter jo postrežete gostu.

Profesionalni aparat za vodo AQA drink Pro 60

Vodni aparat z direktnim priklopom na vodovodno omrežje je smotrna in trajnostna alternativa ustekleničeni vodi. V restavracijah, kavarnah, hotelih se vsak dan postreže ogromno število plastenk in steklenic vode.

BWT ima idealno rešitev – Postrezite svojim gostom optimalno filtrirano svežo vodo, ki jo pripravite le s pritiskom na tipko.

Profesionalni aparat AQA drink Pro 60 je namenjen strežbi v restavracijah, lokalih, hotelih in za ketering. S pomočjo patentiranih BWT sistemov in BWT filtracije pripravlja izjemno kakovostno vodo. Dva najpomembnejša sistema sta programom čiščenja in patentirana tehnologijo filtra BWT Magnesium Mineralized Water, katera je še dopolnjena z ultrafiltracijo za mikroplastiko in bakterije.
Za zagotavljanje najvišje ravni dezinfekcije pa aparat na iztoku uporablja še UV tehnologijo.

Z eno filtrirno kartušo lahko v povprečju postrežete 2.500L vode.