OD ENKRATNE DO VEČKRATNE UPORABE

BWT na tržišče prinaša svojevrsten dizajn steklenic in karaf. Elegantna in privlačna izvedba je značilna za celoten program. V skladu s sloganom For You and Planet Blue je BWT razvil serijo nezlomljivih, funkcionalnih in vsestranskih steklenic za pitje. Vse steklenice za večkratno uporabo so izdelane iz visokokakovostnega materiala tritan™ in brez BPA. Steklena serija je razvita posebej za vsakodnevno uporabo v pisarnah ali doma, za sestanke ali pa strežbo v restavracijah.

Stekleni program BWT

ROČNO PIHANA KARAFA IZ KRISTALIN STEKLA 

S svojo čisto, elegantno obliko bo ta steklena karafa pritegnila vsakogar. Rožnato in belo silikonsko tesnilo omogočata enostavno prepoznavanje navadne in gazirane vode.


ROBUSTNA KARAFA IZ NATRIJEVEGA STEKLA 

Elegantna steklena karafa s 360°-iztokom, ki popestri vsako mizo. Priložena označevalca AQA za navadno ali gazirano vodo.


BREZČASNO LEP KOZAREC

Ta visokokakovosten kozarec za vodo odlično dopolnjuje ponudbo steklenih karaf in popestri vsako mizo.

Program Refill

STEKLENICA REFILL S serijo Refill BWT ponuja visokokakovostne steklenice s silikonskim zaščitnim ovojem v privlačnem dizajnu. Z označevalnikom AQA v zapestnem paščku je steklenico mogoče personalizirati.

STEKLENICA ZA ŠE VEČ OKUSA Ta moderna steklenica za večkratno uporabo je izdelana iz visokokakovostnega, nezlomljivega materiala tritan™. Vgrajeno cedilo zadrži sadeže in zelišča ter omogoča nemoten užitek ob pitju – svoji vodi na enotaven način dodajte več okusa.

Čas za spremembe

Ali ste opazili, kako vsako leto narašča količina plastičnih odpadkov. To predstavlja veliko grožnjo za nas in zemeljski ekosistem. Naša pobuda se glasi » Spremenimo svet – požirek za požirkom«

Pridružite se nam.