Voda, ampak boljša

Voda je eliksir življenja. Je omejen vir in ni vedno na voljo v željeni kakovosti. Pri BWT-ju zato poskrbimo, da lokalno vodo iz omrežja prečistimo na kar se da najboljši način. Naši vrhunskih strokovnjaki, inovativne tehnologije in visokokakovostni izdelki nam omogočajo, da lahko zagotavljamo optimalno kakovost vode na vseh področjih uporabe in okoljih. Garantiramo vam najvišjo raven varnosti, higiene in zdravja pri vsakodnevnem stiku z vodo.

Profesionalni aparat za vodo AQA drink Pro 60

Vodni aparat z direktnim priklopom na vodovodno omrežje je smotrna in trajnostna alternativa ustekleničeni vodi. V restavracijah, kavarnah, hotelih se vsak dan postreže ogromno število plastenk in steklenic vode.

BWT ima idealno rešitev – Postrezite svojim gostom optimalno filtrirano svežo vodo, ki jo pripravite le s pritiskom na tipko.

Profesionalni aparat AQA drink Pro 60 je namenjen strežbi v restavracijah, lokalih, hotelih in za ketering. S pomočjo patentiranih BWT sistemov in BWT filtracije pripravlja izjemno kakovostno vodo. Dva najpomembnejša sistema sta programom čiščenja in patentirana tehnologijo filtra BWT Magnesium Mineralized Water, katera je še dopolnjena z ultrafiltracijo za mikroplastiko in bakterije.
Za zagotavljanje najvišje ravni dezinfekcije pa aparat na iztoku uporablja še UV tehnologijo.

Z eno filtrirno kartušo lahko v povprečju postrežete 2.500L vode.

Namizni ali samostoječ…. Za montažo poskrbimo mi.

Izbirate lahko med modelom, ki je postavljen na pult, šank, komodo ali samostoječ z omarico (oziroma t.i. nogo). Vanjo namestimo filtrirno kartušo in veliko 5kg CO2 jeklenko.
Za keteringe, oz lokacije brez priključka vode lahko izberete aparat na mobilnem vozičku, z avtonomnimi rezervoarji, tako da potrebuje le električni priključek.

Montaža vodnega aparata je ob nakupu vključena v ceno.
Skupaj bomo izbrali najbolj racionalen prostor za postavitev naprave glede na možnost priklopa in poti strežnega osebja.

Voda po okusu vaših gostov

Ohlajena, sobne temperature lahko ali močno gazirana

Gazirano vodo aparat pripravi s pomočjo velike 5kg ali 10kg jeklenke, v kateri je izjemno čist CO2 za živila. Aparat sam uravnava moč gaziranja glede na to ali izberete tipko za manj ali bolj gazirano vodo.
Ker je model AQA drink Pro 60 namenjen za profesionalno gostinsko uporabo, je njegova kapaciteta hladne in gazirane vode velike, cca liter vsako minuto, kar omogoča tudi sprotno strežbo vode gostom.

Brez uporabe plastenk in ustekleničene vode do modrega planeta

Ena filtrirna kartuša BWT aqa drink MPC 500 povprečno prihrani 2500 litrskih plastenk

Težavi, ki najbolj obremenjujeta okolje ,in ju planetu povzročamo ljudje, sta mikroplastika v vodi in emisije CO₂ in predstavljata dva ključna izziva skupine BWT v enem od naših temeljnih poslanstev – skrbi za naš planet. Vpeljujemo koncept »območja brez plastenk« ali »Bottle Free Zone« in z njim prispevamo k trajnosti in k varovanju našega planeta za naslednje generacije.
Po zaslugi inovativne tehnologije BWT in uporabo vode neposredno iz vodovodnega omrežja, si lahko nadejamo vode najboljšega okusa in najboljše kakovosti. Z uporabo lokalne vode prihranite pri transportu, skladiščenju in odvažanju oziroma vračanju plastenk.

Pomembni so nam trajnost in vrednote, kot sta družbena odgovornost in odgovornost do omejenih virov.

Naš cilj je mladim zapustiti boljši svet. S filozofijo »območja brez plastenk« smo temu vsak dan malo bližje. Požirek za požirkom.

Edinstvena magnezijeva tehnologija

Filtrirna kartuša BWT Magnesium Mineralized Water je najpomembnejši izdelek, ki se uporablja v kombinaciji z vodnimi aparati AQA pro drink.
Nudi edinstveno patentirano magnezijevo tehnologijo, ki izboljša okus vode, poskrbi za uravnoteženost mineralov in pH vrednosti, hkrati pa vodo obogati z magnezijem.

Filter zagotavlja najvišjo kakovost filtrirane vode, tudi če voda iz omrežja ni najboljša. Z uporabo najnovejše tehnologije in ultrafiltracijske membrane ta vrhunski filter zadrži 99,99% bakterij in odpravi mikro plastiko do 0,001 mm.

STOPENJE FILTRACIJE VODE
  1. Osnovna predfiltracija filtrira delce kot sta pesek in rja.
  2. Predfiltracija z aktivnim ogljem zaščiti ionski izmenjevalec.
  3. Zmogljiv ionski izmenjevalec z učinkovito zaščito pred vodnim kamnom. Sprošča dragoceni mineral magnezij in zmanjšuje težke kovine (npr. baker svinec, nikelj).
  4. Filtracija z aktivnim ogljem zmanjša količino snovi, ki poslabšajo vonj in okus (npr. klor).